V novinovém stánku se dnes dají běžně koupit různé deníky. Dočtete se v nich o městě či vesnici, ve které žijete, ale bohužel ne každý den.
Hodonínský Deník (dříve Rovnost) a týdeník Slovácko, které vydává akciová společnost Vltava-Labe-Press, už několik let vyplňují tuto mezeru na trhu a společně přinášejí denní regionální zpravodajství ze všech jedenaosmdesáti obcí a měst hodonínského okresu.
Nyní vydavatelství Vltava-Labe-Press přichází s novou podobou hodonínského Deníku. Pokud si už dnes zakoupíte naše noviny, najdete v nich denně deset stran informací z hodonínského okresu.
Kromě aktuálních zpráv z vašeho okolí i celého kraje, zde naleznete také nejzajímavější informace i z okolních okresů, černou kroniku s informacemi od policistů, servis pro podnikatele, předpověď počasí, tipy na volný čas a denně také stranu regionálního sportovního zpravodajství.
Pokud vás zajímá, jak hodonínský Deník a Slovácko vznikají, přijďte se podívat ve čtvrtek 5. dubna od 15.00 odpoledne na hodonínskou pěší zónu. Představíme vám naše noviny i novou podobu webových stránek.
Přímo na místě se můžete stát našimi kolegy – čtenáři reportéry - a můžete se zapojit do soutěže o osobní vůz Škoda Fabia.
Kromě toho budeme na místě diskutovat se starostou Hodonína Luborem Šimečkem o věcech, které vás zajímají. Pokusíme se tak odpovědět na otázky a vyřešit problémy, které obyvatele města trápí. Zábavné odpoledne zpestří hudba a připravený je i kulturní program. Přijďte se seznámit s hodonínským Deníkem a připít na zdraví týdeníku Slovácko, který je tu s vámi už celých sto let.