Vedení Vnorov totiž kývlo na svazovou nabídku mimořádného postupu a v soutěži nahradí béčko Bzence, jenž se ještě před losovacím aktivem z přeboru odhlásilo. „Po velkém uvážení jsme se rozhodli, že v soutěžním ročníku 2016/2017 z důvodů malého počtu hráčů nepřihlásíme okresního přebor," řekl šéf Slovanu Luboš Drozdy mladší.

Vnorovy přijaly zprávu s velkou radostí, neboť po návratu moc toužily. Že se dočkaly až po sezoně, jim vůbec nevadí. „Klukům jsme to oznámili v pátek, všichni byli nadšení. Bouchli jsme pár šampusů a trochu si to užili," uvedl místopředseda klubu a asistent vnorovského trenéra Marek Janoušek, který se po několika letech vrací z Rakouska domů a v nadcházející sezoně bude stejně jako mladík Dominik Zachar oblékat dres mateřského oddílu.

Zatímco ve Vnorovech slaví, členové sportovně-technické komise OFS Hodonín mají starosti, neboť kromě bzenecké rezervy se ze soutěže odhlásilo i dubňanské béčko. „Je to pro nás komplikace, ale na druhé straně je lepší, když to nemusíme řešit až po losovacím aktivu," poznamenal předseda svazové komise Petr Blaha.