I přes nezájem týmů vítěz tradičního turnaje v malé kopané bere patnáct tisíc korun a sadu fotbalových dresů. „Samozřejmě jsme zklamaní. Věřili jsme, že naplníme kapacitu a turnaj bude dvoudenní. Bohužel o fotbal není takový zájem jako před lety, kdy jsme začínali. Je to škoda, ale i tak se určitě máme na co těšit,“ říká předseda pořádajícího vacenovického Kvasaca a ředitel oblíbeného letního turnaje Radek Procházka.

Důležité informace
Kontakty: Radek Procházka, 604 921 934, Miroslav Sladký, 777 281 189, www.kvasaco.com.

V neděli 25. června byly přihlášeny týmy : 1. All stars, 2. FC Byron pub (UK), 3. Kanonýři, 4. Tour de …, 5. 1. FC Lesná, 6. Hodonín 91, 7. Oggy a škodíci, 8. FC Mlátičky (SK), 9. Hyjeny (SK), 10. Bufet PODVYSOKÁ (SK), 11. Lišinovské lišky,12. Akce FC(Příbram), 13.Vyšehrad, 14. Young Stars, 15. Dolní konec

Účast již potvrdil několikanásobný finalista Hodonín 91 a několik dalších tradičních celků, jako jsou Kanonýři, All stars nebo Tour de…. Z Anglie opět přijede FC Byron pub, loňský triumf budou obhajovat hráči slovenského celku Hyjeny. „Kromě nich jsou již přihlášena také další slovenská mužstva, takže turnaj je opět s mezinárodní účastí,“ hlásí Procházka.

Startovné činí devět set korun za mužstvo a uzávěrka je posunuta na pátek 30. června. Pořadatelé lákají mužstva především na finanční prémii, kterou navýšili na patnáct tisíc korun. „K tomu samozřejmě vítěz obdrží pohár a sadu dresů,“ připomíná Procházka.

Oceněno ovšem bude dalších sedm čtvrtfinalistů, nejlepší střelec a brankář turnaje. „Již tradičně bude udělena cena za nejrychlejší pivní štafetu, nejrychlejší tuplák, nejvíce hlaviček a cena pana Jaštíka za nejpozoruhodnější výkon na turnaji,“ říká Procházka.

Večer se v areálu vacenovického stadionu uskuteční tradiční rocková zábava se skupinou Na Beat z Hodonína. Občerstvení včetně grilovaných specialit je zajištěno po celou dobu turnaje.