„Účast již potvrdil několikanásobný finalista Hodonín 91 a několik dalších tradičních celků jako jsou Kanonýři, All stars nebo Tour de…. Z Anglie opět přijede FC Byron pub a předpokládá se i účast loňského obhájce slovenského celku Hyjeny, takže turnaj je již teď mezinárodní,“ říká předseda pořádajícího vacenovického Kvasaca a ředitel oblíbeného letního turnaje Radek Procházka.

Startovné i hrací systém zůstávají stejné. „Každé mužstvo zaplatí devět set korun. První den se odehrají základní skupiny, druhý den jsou na programu vyřazovací skupiny a závěrečné play-off,“ hlásí Procházka.

Kontakty:
Radek Procházka, 604 921 934

Miroslav Sladký, 777 281189

Webové stránky: www.kvasaco.com

Maximální počet účastníků je čtyřicet. V případě přihlášení čtyřiadvaceti a méně mužstev bude turnaj stejně jako v loňském roce pouze jednodenní. „Hrálo by se v sobotu prvního července,“ informuje Procházka.

Pořadatelé lákají mužstva především na finanční prémii, kterou navýšili na patnáct tisíc korun. „K tomu samozřejmě vítěz obdrží pohár a sadu dresů,“ připomíná Procházka.

Oceněno ovšem bude dalších sedm čtvrtfinalistů, nejlepší střelec a brankář turnaje. „Již tradičně bude udělena cena za nejrychlejší pivní štafetu, nejrychlejší tuplák, nejvíce hlaviček a cena pana Jaštíka za nejpozoruhodnější výkon na turnaji,“ říká Procházka.

Večer se uskuteční v areálu vacenovického stadionu tradiční rocková zábava se skupinou Na Beat z Hodonína. Občerstvení je zajištěno po celou dobu turnaje.