Občanské sdružení nabízí zábavu nejen pro děti, ale také pro dospělé. „Pro děti nabízíme přírodovědecký kroužek, angličtinu, španělštinu, jízdu na koních a do budoucna bychom rády některé kroužky ještě rozšířily. Jízdu na koních a španělštinu navíc nabízíme i pro dospělé," popisuje Nováková.

Kromě vzdělávání se občanské sdružení pustí i do zaštiťování některých akcí. „Abychom si na sebe vydělaly, podpoříme některé akce. První z nich bude Dýňohraní, při kterém budou děti vyřezávat z dýní. Uskuteční se na farmě, takže součástí bude i její prohlídka. Výtěžek z této akce podpoří některé z našich kroužků," říká Nováková.

O jejich naplnění se stará nábor dětí, který je v těchto dnech v plném proudu. Podle Novákové rodiče nabídku sdružení vítají. „Angličtina je už téměř naplněná, přírodovědecký kroužek je také velmi oblíbený a děti se stále hlásí i do jezdectví. A také výtvarka má úspěch," upozorňuje.

Do výuky se pustí vysokoškolsky vzdělaní odborníci. „Zakládáme si na tom, že vzdělání poskytují opravdoví profesionálové, které tady na Horňácku máme. Jde o dobrovolníky z řad rodičů dětí, kteří chtějí něco udělat nejen pro své, ale i pro ostatní děti," dodává Nováková.