Všechna družstva musela postupovat podle zadaných pravidel. Volba masa byla čistě na nich, ale dřív než v půl třetí nemohla příprava soutěžního pokrmu začít. Kuchaři museli uvařit čtyřicet litrů guláše a po šesté hodině začít vydávat porce. Čekání příchozím zpříjemnily kulturní taneční, hudební či pěvecké vstupy. Představily se například mažoretky, taneční skupina Arcoballeno, večer zahrála kapela Jama.

Nováček gurmánského klání, tým včelařů, pro svou premiéru zvolil zvláštní přísadu. „Základem je hovězí maso, kromě jiných běžných surovin přidáváme kvalitní bio med z bělokarpatských luk," přiblížil základ receptu referent pro osvětu spolku Jiří Matyáš.

VÝSLEDKY:

Cena poroty:

1. Chovatelé
2. Myslivci
3. Včelaři a fotbalisté

Cena diváků:

1. Fotbalisté
2. Chovatelé
3. Soubor Petrovjan