Tam se sešlo přibližně dvacet nadšenců. „Účelem je samozřejmě vyhrát. Přihlásilo se nám docela dost lidí, kteří se proti sobě utkají nejdříve systémem skupiny a poté mohou postoupit do vyřazovacího pavouku. Jakožto fanoušci jsme zajistili vlastní televize," uvedl organizátor. Ten také řekl, že tuto akci pořádá proto, že široko daleko takový turnaj nyní nikde neprobíhá.

Na úspěšnou akci si chodí zahrát jak vacenovjáci, tak nadšenci z okolí. „Letos očekávám víc lidí. Jsme na to dobře nachystaní. Dřív se hrálo na jedné konzoli, teď máme dvě. Každý výherce dostane samozřejmě cenu. Výhry věnovala kavárna Mlýn ve spolupráci se Staropramen. Jedná se o upomínkové předměty, jako trička nebo batohy. Vítěz pak obdrží pohár a lahev alkoholického nápoje. Jelikož tady máme i mladé nezletilé nováčky, ceny tomu samozřejmě přizpůsobíme," popsal Synek. Ten také vybíral stokorunové startovné, které se od prvního ročníku nezměnilo.V kavárně Mlýn si nadšenci zahráli hru Tekken 6.

V kavárně se v sobotu prodávaly nápoje za výhodnou cenu. To se hráčům hodilo, protože od tří hodin odpoledne hráli přibližně do půlnoci. „Každý zápas je na pět vítězných kol a než se všichni prostřídají, zabere to čas. V minulých ročnících se odehrálo necelých dva tisíce soubojů. Teprve až se hráč prodere do do finále, je možné měřit, jak je v Tekkenovi dobrý," zhodnotil soutěž fanoušek a dodal, že letošní ročník bude na počet hráčů zřejmě nejsilnějším.

Na třetím místě se umístil Jaroslav Dobeš, stříbro získal Tomáš Bolf a letošním vítězem se stal Martin Lunga.

Podle fanoušků se s více než čtyřiceti jedinečnými postavami bojovníků jedná o vůbec nejobsáhlejší díl v historii série. Ponořit se do působivé realistické grafiky a trojrozměrných animací, je jednoduché. Tekken 6 je jistě plnohodnotným přírůstkem do rodiny elitních bojovek.