Barošův parádní kousek ocenil také legendární hokejista Jaromír Jágr, který na svém instagramu zveřejnil statistiku zápasu a přidal komentář: „Je to borec.“

Baroš dosáhl na celkově osmý hattrick v kariéře a druhý v nejvyšší české soutěži. Naposledy vstřelil tři branky v jednom utkání v březnu 2013, kdy Baník porazil Hradec Králové 3:0.

"Jsem rád hlavně za výhru. Na Slovácku jsme ztratili zápas v 90. minutě a chtěli jsme teď o to víc vyhrát. Dokázali jsme to, což je super," řekl Baroš.

"Hattrick mě těší. Kdo řekne, že pro něj nic neznamená, tak kecá. Je to vždy speciální, když dáte tři góly, obzvlášť před našimi fanoušky. Jsem šťastný," dodal Milan Baroš.

FC Baník Ostrava - 1. FK Příbram 3:0 (2:0)

Branky: 5., 22. a 51. Baroš. Rozhodčí: Ardeleanu - Mokrusch, Hrabovský. ŽK: Jirásek (Ostrava). Diváci: 7043.

Baník Ostrava: Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš (81. O. Šašinka), Jirásek (64. Hrubý), Holzer (85. Granečný) - Diop, Baroš. Trenér: Páník.
Příbram: Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Fantiš, Kilián (57. Katidis), Květ, Matoušek, Rezek (64. Průcha) - Hlúpik (46. Slepička). Trenér: Csaplár.

Robert Hrubý.
Robert Hrubý o zranění: Nepříjemné, týden jsem jezdil jen na kole
Trenér Baníku Bohumil Pánik. Utkání 26. kola první fotbalové ligy: Baník Ostrava - Sparta Praha, 28. dubna 2018 v Ostravě.
"Musíme si na něj dát velký pozor," řekl kouč Baníku Páník o talentu z Příbrami