„Sice jsme zklamaní, ale holkám jsem za výkon poděkoval. Dělba bodů je spravedlivá," říká domácí kouč Jan Dohnálek, který v sobotním utkání postrádal především slovenskou útočnici Benediktu Kudláčovou. „Hodně nám chyběla," přiznal Dohnálek.

Nesyt vstoupil do utkání mizerně a od 2. minuty dotahoval manko protivníka. Nedůslednost hodonínské obrany potrestala Bezchlebová. Rakovník ale vedení dlouho neudržel. Vyrovnání zařídila Lokajová. Domácí stoperka po hezké přihrávce vyvezla míč a nechytatelnou střelou, kterou ještě otřela o břevno, překonala bezmocnou gólmanku Havlíkovou. Obrat ještě před půlí završila kanonýrka Blahová. Zkušená útočnice se trefila ve 37. minutě po parádní spolupráci Machové a Psotkové.

Druhý poločas nabídl zajímavý fotbal i spoustu šancí, gól však daly pouze hráčky Rakovníku. Na konečných 2:2 v hektickém závěru upravila Bezchlebová. Ta se prosadila po centru do pokutového území Nesytu.

Ženy Hodonína po další ztrátě zůstaly v druholigové tabulce páté. Nyní mají Podrazilová a spol. volno, protože domácí zápas s Horními Heršpicemi byl na žádost soupeře odložen až na 2. listopadu. V dalším utkání se slovácký celek představí na hřišti posledního Baníku Ostrava.

2. liga žen, 7. kolo –

FC Nesyt Hodonín – FK Rakovník 2:2 (2:1)

Branky: 13. Kristýna Lokajová, 37. Alexandra Blahová – 2. a 86. Vendula Bezchlebová

Rozhodčí: Bártová – Čikl, Hlavinka

Žluté karty: Lokajová – Kubešová, Stránská

Diváci: 30

FC Nesyt Hodonín: Pavlína Horáková – Šťastná, Lokajová, Dřímalová, Bučková – Machová, Podrazilová, Svobodová, Guttová (70. Bílíková) – Psotková, Blahová.