„Byl to první zápas, takže nějaké konečné závěry z toho neděláme. Stále nám chybělo několik hráčů, kteří jsou ještě na dovolených. S výsledkem jsem spokojený, což se ale nedá říct o výkonu. Bylo tam ještě dost chyb, kterých se bude potřeba vyvarovat,“ řekl trenér Hodoňanů Vladimír Malár.

Začátek zápasu byl ze strany domácího mužstva poměrně nervózní, čehož Násedlovice dokázaly využít. Po zaváhání domácího gólmana Myšáka otevřel skóre zápasu Petr Dobeš. Hosté se však z vedení neradovali dlouho. O dvě minuty později se o slovo přihlásil kapitán Hodonína Filip Pochylý, jenž po razantním centru Čechovského uklidil míč k pravé tyči Trávníčka. „Myslím si, že vyrovnávací brankou jsme se dostali do pohody. Začali jsme si vytvářet velké šance a soupeři jsme balon de facto nepůjčili,“ vysvětlil kouč hodonínského B-týmu.

Tlak nováčka ale neustával, což se v sedmatřicáté minutě projevilo, když se po rohovém kopu dostal do jednobrankového vedení.
„Herní projev jsme měli jednoznačně lepší. Soupeř se soustředil spíše na výroky rozhodčího než na samotnou hru,“ poznamenal Malár. Druhý poločas začal při umělém osvětlení, což se ve třetí třídě často nevidí. Hodonínští hráči se zprvu dlouho nedostali k bráně hostů. Pak se ale v rozmezí osmi minut trefili dvakrát, a rozhodli tak o svém konečném vítězství 5:1.

Nemanja Kuzmanovic - Ilustrační foto
Opavský záložník Kuzmanovič: Remíza? Bereme ji s pokorou