„Tento týden nás čekala velmi těžká série, kterou jsme ale zvládli, čemuž jsem moc rád. Myslím si, že to vše začalo vítězstvím v Otrokovicích. Tým se nakopl a výsledkem jsou tři výhry," řekl lodivod hodonínské lavičky Tomáš Polách.

Jeho svěřenci ve třech zápasech dokázali vytěžit devět bodů, což jim značně pomohlo. „Troufnu si říct, že poslední tři kola jsme vyhráli zaslouženě. Hráči na hřišti nechali maximum," pokračoval Polách.

Vstup do utkání byl ze strany domácích fotbalistů opatrný. Byli to ale právě oni, kteří otevřeli po standardní situaci skóre utkání. „Musím říct, že ve středu jsem nebyl spokojený s prvním poločasem. V sobotu tomu bylo právě naopak," pousmál se kouč Hodonína.

Po obrátce ale domácí mužstvo polevilo a soupeře z Rýmařova nechalo vrátit do zápasu. „S Druhou půlí jsem zklamaný. Po našich jednoduchých ztrátách a pohodlném řešení situací jsme nechali soka, aby nás zatlačil," mrzelo bývalého ligistu.

FK Hodonín - SK Jiskra Rýmařov 3:0 (2:0)
Branky: 16. Radek Sasín, 26. a 78. Michal Suchý
Diváci: 185
Sestava Hodonína: Lupač - Cvijović, Suchý (84. Opina), Hesek, Novotný - Mareš (64. Dekleva) - Šturma, Paděra, Křivánek, Fojtík (75. Žák) - Sasín