Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza
Pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce provedli ve středu kontrolu v brněnské restauraci U Mamlasů. Zaměřili se na kvalitu fritovacího oleje, značení alergenních látek a druhovou pravost masa.
Zdroj: Deník/Oldřich Haluza