Prorazil se sušenými červíky. Byl jsem outsider, říká úspěšný podnikatel Libor Sloupenský (na snímku).
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Co budeme jíst za pár let?
Zdroj: Globe Media
Výstava ETA – Umění (a) spotřebiče v krajské galerii výtvarného umění ve Zlíně.Kuchyňský robot ETAnBross r. 2007
Zdroj: Deník / Jan Karásek
Lidé na BIOtrzích na Zelném trhu nakupovali biopotraviny.
Zdroj: Deník / Martina Moresová
Moderním lákadlem pro turisty jsou i biopotraviny, které se vyrábějí třeba v Stella Croatica Etno Agro Parku poblíž Splitu.
Zdroj: Deník/Jiří Janda
Prorazil se sušenými červíky. Byl jsem outsider, říká úspěšný podnikatel Libor Sloupenský (na snímku).
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Prorazil se sušenými červíky. Byl jsem outsider, říká úspěšný podnikatel Libor Sloupenský.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Co budeme jíst za pár let?
Zdroj: Globe Media