"Rád dělám chřest s holandskou omáčkou a bramborami s máslem a pažitkou či španělskou omeletku z toho, co najdu v lednici," přibližuje své chutě Jiří Gajdošík.
Zdroj: Alžběta Penkalová
Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.
Zdroj: Alžběta Penkalová
Jiří Gajdošík s Michalem Húskem. Oba jsou vlastně kuchaři, ale zatímco Húsek připravuje menu pro restauraci Savoya ve Špindlu, jeho „šéf“ vaří jen příležitostně pro svou rodinu a přátele.
Zdroj: Alžběta Penkalová
Zdroj: Alžběta Penkalová
Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.
Zdroj: Alžběta Penkalová
Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami
Zdroj: Alžběta Penkalová
Michal Húsek prošel předními pražskými restauracemi, a získával zkušenosti u vyhlášených michelinských kuchařů. Dnes má na starost nejlepší restauraci ve Špindlerově Mlýně.
Zdroj: Alžběta Penkalová
Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů.
Zdroj: Alžběta Penkalová
Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou
Zdroj: Alžběta Penkalová
Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou
Zdroj: Alžběta Penkalová
"Mám rád německou a rakouskou kuchyni. Jednoduchá jídla připravená z kvalitních surovin," říká Jiří Gajdošík.
Zdroj: Alžběta Penkalová
Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů.
Zdroj: Alžběta Penkalová
Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami
Zdroj: Alžběta Penkalová
Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.
Zdroj: Alžběta Penkalová