Nadřeli se, ale výhru nakonec urvali. Hodonínští hokejisté ve čtvrtém přípravném utkání oplatili Velkému Meziříčí porážku z úvodního vzájemného duelu, a přestože doma s druholigovým nováčkem dvakrát prohrávali, nakonec výsledek otočili a památku zemřelého Miloše Říhy uctili nejen minutou ticha a černými páskami na dresech, ale i těsným vítězstvím 4:3. Rozhodující gól vstřelil v 58. minutě útočník Drtičů Erik Hložánek. Jiný forvard, Michal Romančík se blýskl dvěma góly a jednou asistencí.

Hodonín - Velké Meziříčí 4:3

Branky a nahrávky: 19. Jirásek, 37. Romančík (Balán, Vosátko), 54. Romančík, 58. Hložánek (Kruckovič, Romančík) - 14. Slabý (Krutiš), 36. Křenek (Rozmarín), 60. Horký z trestného střílení. 
SHK Hodonín: Kubáň (Polášek) – Jirásek, Vosátko, Kruckovič, Sedláček, Veselský, Lašák, Spalovský, Koubek – Hložánek, Dufek, Komínek, Charvát, Škvrně, Romančík, Balán, Bulín, Leška. Trenér: Janás.

„Věděli jsme, že k nám nepřijedou žádní nazdárci, ale kvalitní mužstvo. Zato my ještě hledáme sestavu. Máme velké problémy s jejím složením, protože řada hráčů je zraněná a nemocná. V samotném utkání nám vázla kombinace, vůbec základní rozehrávka od obránce na útočníka. Jestli chceme být úspěšní, musíme proměňovat šance. Klukům ale musím poděkovat za bojovnost, že utkání otočili a že zápas dotáhli do vítězného konce," uvedl hodonínský kouč Tibor Janás.