Osmadvacetiletý obránce odehrál v utkání osmnáct minut a třiadvacet vteřin. Kromě gólu třikrát vystřelil na bránu, připsal si jeden hit a tři rány rány soupeře zblokoval. Kempný byl zvolen první hvězdou zápasu.

Další skvělý výkon v NHL předvedl Pavel Zacha. Brněnský rodák odehrál po návratu z farmy v AHL třetí zápas. V prvních dvou si připsal pokaždé jeden gól. V tom posledním se prosadil rovnou dvakrát.

Jedenadvacetiletý útočník byl stejně jako Kempný zvolen první hvězdou duelu New Jersey s Montrealem, který Ďáblové vyhráli 5:2. Velkou měrou se na tom podílel právě Zacha. Na ledě strávil sedmnáct minut a pětapadesát vteřin a čtyřikrát vypálil na gólmana Careyho Price.

Hokejista Martin Nečas
Hráči Komety v zámoří: Nečas na farmě, debutant Zbořil a Kempný si získal důvěru

Aby toho nebylo málo, tak fantastický večer zažil i Martin Nečas na farmě v AHL. Za Charlotte Checkers vsítil dvě branky. Druhou trefou rozhodl o výhře svého celku v prodloužení 3:2. Výkon devatenáctiletého hráče si pochvaloval domácí kouč Mike Vellucci. „Martina jsme přesunuli na křídlo, aby měl o něco méně defenzivních povinností. Ukázal svoje ofenzivní schopnosti a vstřelil dva důležité góly,“ řekl trenér pro klubový web.

Změnu pozice kvitoval i Nečas. „Posunul jsem se z centra na křídlo a bylo to pro mě lepší utkání než posledně,“ líčil bývalý hráč brněnské Komety. Svými výkony tak hlasitě klepe na návrat do Caroliny.

Odchovanec Brněnské Komety Pavel Jenyš se v zámoří stěhuje. Práva na něj vyměnila Minnesota Wild do Los Angeles Kings za běloruského zadáka Stepana Falkovskyho.

Jeden z nejlepších českých hokejových rozhodčích Antonín Jeřábek rozhodoval tři finále mistrovství světa a zapískal si také na olympijských hrách v Soči a Pchjongčchangu.
Hokejové hvězdy? Většinou mnohem pokornější než mladíci, tvrdí rozhodčí Jeřábek