Jeho vystoupení bude součástí oslavy výročí vzniku MA.Li.NA Nights projektu, o nějž se zasloužili tři dýdžejové z Hodonína. „Už asi v roce 2000 jsme se dali dohromady s Markem Bártou, jenž vystupuje jako DJ Marquis. Později se k nám přidal ještě Michal Vítek neboli DJ Commander," popisuje vznik projektu jeden z pořadatelů hudebního večera Václav Hovězák, který je mezi svými fanoušky známý jako DJ Liner.

Název MA.Li.NA představuje kombinaci prvních dvou písmen uměleckých jmen Marquis a Liner. „Spojení NA už je jen doplněk," podotýká Hovězák a dodává, že členové formace v současnosti pořádají několik klubových akcí, jejichž cílem je hlavně propagace nekomerční a taneční hudby.

Prostory klubu Metro rozezní v sobotu večer tóny techna a tech housu. Každý z účinkujících se představí asi v devadesátimi­nutovém vstupu. „Večer zahájí DJ Commander svým tech-minimalovým setem, na který naváže DJ Marquis s tech housem. No a po jejich vystoupení se lidé mohou těšit na hlavní hvězdu večera, kterou bude právě Naoki Uda s japonským techno soundem ve stylu techna," představuje nabídku Hovězák. Ten se za pult postaví po vystoupení svého kolegy z daleké země. „DJ, který je až z Japonska, zahraje v Hodoníně poprvé v historii místní undergroundové scény. Rozhodně se postará o nezapomenutelný zážitek," láká na akci hudebník.

Trojice hodonínských dýdžejů se s Naoki Udou setkala na společné akci v Brně. „Po vystoupení jsme ho oslovili s tím, zda by se nechtěl zúčastnit naší klubové noci. Netrvalo dlouho a přišla kladná odpověď, která nás velmi potěšila. Jsme zvyklí na spolupráci se zahraničními hosty, třeba z Rakouska či Slovenska, ale z tak exotické a vzdálené země ještě nikdy," svěřuje se DJ Liner a upozorňuje na to, že o sobotní noci čeká na návštěvníky ještě jedno překvapení. „Představí se námi poměrně často obsazovaný DJ Holy, který už se pomalu stává pravidelným účastníkem našich akcí," říká.