Oba dospělí i dítě se při nehodě zranili. Podle hasičů lehce. „Záchranáři je odvezli do nemocnice,“ uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Mluvčí jihomoravské záchranky Hedvika Kropáčková potvrdila zranění dítěte a ženy. „Chlapec, školák, měl lehce zraněnou ruku. Starší žena, která auto řídila, si lehce poranila záda. Oba jsme převezli na chirurgii do kyjovské nemocnice,“ informovala Kropáčková.

Auto po nehodě zůstalo mimo silnici a nijak nebránilo provozu. „Majitelé ho nechají odtáhnout. Při nehodě neunikly žádné provozní kapaliny,“ doplnil Mikoška.

Opravená silnice druhé třídy spojující Kyjov s Ratíškovicemi.
Hodonín má bezpečnější silnice. V žebříčku poskočil o více než dvacet příček výš

Asi ve tři čtvrtě na tři bouralo osobní auto v kyjovské místní části Boršov ve směru na Bohuslavice. Řidič se při nehodě zranil. Hasiči ale nemuseli nikoho vyprošťovat. „Zraněným byl mladý muž. Měl otřes mozku, byl ale při vědomí. Také jsme ho přepravili do kyjovské nemocnice,“ přiblížila Kropáčková.

Další auto havarovalo po čtvrt na čtyři v kyjovské místní části Bohuslavice. Nehoda se obešla bez zranění. Podle Mikošky si hasiči všimli auta v příkopě při zásahu u předchozí havárie.