„Tento automobil chtěl objet, ale na mokré silnici dostal smyk. Podle výpovědi řidiče pak musel začít nečekaně brzdit, když z levé strany vyjel automobil. Policisté nyní hledají svědky, kteří mohou tuto verzi potvrdit či vyvrátit," uvedl hodonínský policejní mluvčí Petr Zámečník.

K další nehodě, u které policisté uvítají výpověď svědků, došlo v pátek osmého června v devět hodin ráno. Na křižovatce ulici Okružní a Vřesová se nedal řidič osobního automobilu přednost v jízdě cyklistovi, který přijížděl od obchodního domu Kaufland, do cyklisty narazil a způsobil mu zranění. Od nehody ale ujel, aniž by ji ohlásil. Také po tomto řidiči, který jel pravděpodobně v automobilu Dacia Duster policisté pátrají.

Ke třetí nehodě došlo v noci ze středy třináctého června na čtvrtek čtrnáctého června, a to na parkovišti hodonínské ulice Lužní. „Dosud nezjištěný řidič tam poškodil levý zadní blatník zaparkovaného automobilu značky Audi. Po zatím neznámém automobilu i jeho řidiči nyní policisté pátrají," sdělil Zámečník.

Případní svědkové se mohou ozvat na telefonu 974 633 260 nebo na lince 158.