Druhá nehoda se stalo o den později na čerpací stanici Unicorn ve Veselí nad Moravou. Řidička Škody Octavie uvedla, že při tankování ji objížděla modrá Škoda Fabie a poškodila jí levou zadní část auta. Stát se to mělo před třináctou hodinou.

Policie hledá svědky také třetí nehody, při které řidič pravděpodobně zelené Škody Fabie ohrozil při předjíždění přes plnou čáru hned dvě osobní auta. Stalo se to ve Vlkoši v pátek 4. května v půl jedenácté dopoledne. Řidička protijedoucího Peugeotu 407 se snažila středu zabránit a pravými koly vjela na travnatou krajnici. I tak do sebe auta narazila boky.

Fabia však pokračovala dál v jízdě v protisměru na Kyjov a ohrozila tak další Suzuki Jimny. „Jeho řidič se snažil střetu zabránit uhýbáním vpravo až na travnatou krajnici. Když viděl, že je srážka neodvratná, najel do travnatého odtokového příkopu. Tam narazil do betonového základu nájezdu k domu, kde se auto nárazem převrátilo na bok," popsal nehodu hodonínský policejní mluvčí Petr Zámečník.

Škoda Fabia ujela směrem na Kyjov. Případní svědci, kteří by mohli poskytnout bližší informace k nehodám, vozům či řidičům, kteří od nehod ujeli, se mohou ozvat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.