Trenér Hodonína Marek Jánoš neměl pro výkon mužstva pochopení. „Zápas se mi těžko hodnotí. Duel s Žabinskými Vlky byl totožný jako před týdnem ve Vyškově. Poslední dvě utkání byla hodně špatná. Neproměnili jsme tutové šance a po brejkových akcích soupeře jsme inkasovali laciné branky," lamentoval kouč béčka Tanga.

Hodonínského trenéra více než nepříjemný debakl štval výkon a především přístup hráčů. „Nechci kluky kritizovat a ještě více srážet, ale s takovým nezájmem se nedá druhá liga hrát," říká Jánoš.

„Pokud se i dál takto budeme k zápasům stavět, opravdu v této soutěži nemáme co dělat," přidává naštvaně.

„S takovým laxním přístupem nás porazí každý. Hrajeme bez bojovnosti, nasazení. Místo toho, abychom se hecli a byli naštvaní na soupeře, křičíme a handrkujeme se se spoluhráči," kroutí hlavou.

Série tří porážek v řadě se podepsala i na atmosféře v týmu. „V kolektivním sportu to tak bývá, že pokud se nedaří a nevyhrává se, každý hledá chyby jinde a u druhých. To je přitom začátek konce," ví Antoš.

Hodonínská rezerva má přitom kvalitnější kádr než v minulém ročníku. Výsledky ale po slušném rozjezdu zůstávají za očekáváním. Debakl v Jeseníku mužstvo ještě skouslo, ale příděly s Atraps-Hombres Brno, ve Vyškově a teď doma s Žabinskými Vlky už jsou na pováženou. „Druhé lize dominuje suverénní Jeseník. Momentálně je odskočený Vyškov a Baník Ostrava. Ostatní týmy jsou ale vyrovnané, takže pokud máme prohrát, tak těsně a se vztyčenou havou, což se nám v posledních dvou zápasech nestalo," přemítá kouč Tanga B.

Slovácký celek další body ztratil už v prvním poločase. Gólman Parobek v pátečním utkání třikrát inkasoval do přestávky.

Trenér Jánoš se mužstvo snažil za nepříznivého stavu 0:3 probudit. Power play ale zázračný obrat nepřinesla. Hodonín po změně stran inkasoval čtvrtý gól a bylo hotovo.

Jak Gremmel sice snížil, ale závěr znovu patřil Brňanům, kteří dalšími dvěma trefami do prázdné domácí branky završili svůj zasloužený triumf. „Po taktické stránce jsme to nezvládli. Celkově ale byla hra špatná," dodal Jánoš.

Žabinští Vlci tak oplatili Hodonínu porážku z úvodu sezony, když první letošní střetnutí skončilo vysokým vítězstvím Tanga 8:1.

Slovácký celek se v neděli 22. ledna představí opět doma. Duel se Zlínem začíná ve sportovní hale v 18.30. Ještě předtím se na palubovce v Lipové aleji představí ligoví junioři.

2. futsalová liga, 12. kolo:

FC Tango Hodonín B – Žabinští Vlci Brno 1:6 (0:3)

Branka Hodonína: Jakub Gremmel. Diváci: 200.