Pátek bude v duchu velké florbalové šou – fotokoutek, soutěže o ceny, florbalový obchůdek, možnost vyfotit se s florbalovými hvězdami a další. Součástí programu bude i vystoupení taneční skupiny Sweeties. Moderovat celou akci bude brněnský moderátor FREE rádia Libor Červínek. Milovníci Bulldogs se mohou těšit i na fanshop. „Loni dorazilo do Hodonína nejvíce návštěvníků za celou sezónu. Na mistrovské utkání přišlo 854 diváků. Letos chceme atakovat hranici tisícovky lidí. Vstupné bude jako loni, děti do patnácti let zdarma, ostatní za symbolickou padesátku, nebo dvě eura. Věřím, že si to všichni velmi užijí a dorazí do ochozů spoustu lidí. Těším se, že se Hodonín opět stane epicentrem florbalu na Slovácku a ukážeme to oběma týmům,“ řekl o akci hlavní organizátor a promotér utkání Jiří Wagner.

V derby proti Zlínu se dařilo Kateřině Slovákové, která si po dlouhé době připsala čtyři zásahy. Foto: Hynek Zdeněk
Velké derby mezi Veselím a Zlínem zvládly lépe domácí. Zvítězily o osm branek

Brněnský klub má velmi silné vazby na Hodonín, a tak se stává výjezdní utkání v Hodoníně již tradiční. Před nedávnem se do čela A týmu postavil i kouč bývalých extraligových hvězd, Bábíčka s Wagnerem, Filip Vítek. Co na to říká hlavní promotér? „Jsem moc zvědavý, jak to tentokrát hlavní trenér Bulldogs Brno Filip Vítek uchopí. Už jsme to projednávali s Lukášem Bábíčkem a jsme fakt zvědaví. Výkony hráčů Brna jsou za očekáváními. Věřím, že se podaří nakopnout vítěznou vlnu právě v Hodoníně. My se budeme snažit připravit pro všechny pekelnou atmosféru,“ dodává Wagner.

Jaké jsou hlavní cíle pro toto utkání? „Chceme přivést 1000 návštěvníků do Hodonína, ukázat dětem a rodičům florbal na té nejvyšší úrovni, dobře se pobavit, udělat šou i pro kluby a udělat největší akci na hale v letošním roce. Snad se nám to povede,“ doufá Wagner.

V patnáctém kole po souboji s Hulínem vytěžil Hodonín pouze bod.
Štěstí na vstřelení vítězné branky neměli. Naftařům doma zůstává jen bod