"Zaspali jsme úvod zápasu a už s tím bohužel nedokázali nic udělat. Nevycházeli nám také nacvičené kombinace a zkušený tým jako je Most tohle dokáže trestat," mrzelo hodonínského trenéra Mariána Šupíka. Na druhou stranu i tak byl spokojený.

"Jsem moc spokojený. S tímhle jsme ani nepočítali. Tři čtvrtiny týmu jsou mladší dorostenky, takže to hodnotíme jako velice povedenou sezonu," přidal Šupík. Mostecký trenér Radek Maděra nechtěl ponechat nic náhodě a na Hodoním se připravil i s pomocí videa.

"Chystali jsme se poctivě celý týden. Měli jsme k dispozici také dvě videa. I to nám pomohlo. Řekli jsme si, že když budeme dodržovat pravidla jako celou sezonu, to znamená důsledná a agresivní obrana a rychlý přechod do první a druhé vlny, tak nám soupeř nebude stačit po dobu šedesáti minut. Zápas potvrdil to, co jsem si myslel a to je, že jsme na tom kondičně lépe," řekl mostecký kouč Radek Maděra. "Chci ocenit soupeře z Hodonína, pracuje ve skromnějších podmínkách než my a přesto má v týmu skvělé házenkářky," smekl před Hodonínem Maděra.

Jedna zajímavost? Dva tituly během týdne může slavit křídelnice Adéla Stříšková. Ta totiž nastupuje i za interligový A tým, se kterým nyní bojuje ve finále proti pražské Slavii. "To by bylo krásné, kdyby se to povedlo. Je to sice náročné nastupovat ve dvou týmech, ale u holek z áčka to jsou zkušenosti k nezaplacení. Dá se to ovšem zvládnout. V interlize nemám tolik odehraných minut," řekla Adéla Stříšková. Bude za týden znovu slavit?