Studoval jsem na kroměřížské konzervatoři hru na trubku. Ve studiích jsem pokračoval na Janáčkově akademii múzických umění v Brně. V hudební branži jsem zkusil mnoho činností. Působil jsem jako hráč Moravské filharmonie Olomouc, jako učitel na základní umělecké škole nebo kapelník dechové hudby. Věděl jsem, že existuje ještě jedno povolání, které bych chtěl zkusit. Sportovní žurnalistika.

K novinařině jsem tíhl už od dětství. Ve volném čase jsem spravoval webové stránky místního fotbalového klubu, za který jsem sám hrál.

KNKNZdroj: Deník/Kryštof NeduchalNavštívil jsem EURO v Polsku či Francii nebo domácí zápasy Arsenalu, Barcelony či Bayernu Mnichov.

Práce v Deníku mi umožní předávat čtenářům informace ze sportovního prostředí, které neustále sleduji. Ve volném čase čtu autobiografie sportovců, kteří odhalují své životní příběhy veřejnosti.

Pokud bych měl vybrat jedno slovo, které mě charakterizuje, vybral bych patriotismus. S manželkou jsme postavili dům ve Svatobořicích-Mistříně, protože nikde jinde bych nebyl doma. Logicky je klub mého srdce místní SK Spartak Svatobořice, kde jsem zažil nejkrásnější roky mé fotbalové kariéry. Ve světě velkého fotbalu pak pro mě existuje jedině 1.FC Slovácko. Nedám na svůj region nikdy dopustit!

Napište svému sporťákovi
Máte zajímavý tip na článek, potřebujete mi něco sdělit? Není problém, jsem tu pro vás. Kontaktujte mě na mailu krystof.neduchal@denik.cz. A ještě si určitě pusťte video, nejen to moje - před kamerou se ocitl každý ze sporťáků Deníku.

Zpovídal jsem řadu sportovců nejen z našeho regionu. Nepřehlédněte tento můj nedávný rozhovor s bývalým fotbalovým reprezentantem Tomášem Hořavou:

Tomáš Hořava v zápase podzimní části III. třídy skupiny C na Hodonínsku.
Vesnický fotbal má své kouzlo. V Radějově se mi líbí, pochvaluje si Tomáš Hořava