/VIZUALIZACE/ Gastronomická zóna pro návštěvníky se rozšíří v brněnském obchodním centru Futurum. Zvětší se prostor pro obchody a služby, provoz budovy bude ekologičtější. Přestavba začne na jaře. „Vedle dosavadních fastfoodů přibudou i klasické restaurace s obsluhou,“ zmínil výkonný ředitel společnosti Trikaya Alexej Veselý.
Na jaře začne přestavba brněnského obchodního centra Futurum. Plocha pro obchody a služby se rozšíří o tři tisíce metrů čtverečních.
|
Foto: vizualizace: architektonické studio KOGAA
Trikaya, která je vlastníkem centra, do přestavby investuje přes tři sta milionů korun a rozšíří jeho plochu o tři tisíce metrů čtverečních. „Při proměně budovy počítáme také s instalací moderních technologií, které šetří životní prostředí. Vylepšit hospodaření s energiemi pomůže nová solární elektrárna na střeše budovy a návštěvníci využijí i dobíjecí stanice elektromobilů,“ doplnil Veselý.