Jak ve středu Znojemský deník Rovnost informoval, před jedním z panelových domů v sousedství bývalého Telecomu ležel mrtvý muž. Kriminalisté na místě pracovali od středečních ranních hodin. Den poté policie sdělila, že oběti jsou již dvě.

Při převozu do nemocnice totiž zemřela ještě žena z téhož domu. Ta měla skočit společně s partnerem z balkonu sedmého patra. „Ve středu po páté hodině ranní byla nalezena dvě těla na trávníku za panelovým domem v Pražské ulici ve Znojmě. Jednalo se o pětapadesátiletého muže, který byl již mrtev, a o šestačtyřicetiletou ženu, která zemřela při převozu do nemocnice. Podle dosavadního šetření je podezření, že oba úmyslně skočili z balkonu tohoto domu. Vše nyní prověřujeme,“ sdělila Znojemskému deníku Rovnost ve čtvrtek policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Ilustrační foto.
Před domem v Pražské ulici ležel mrtvý muž. Okolnosti případu policie vyšetřuje

Dům v Pražské ulici ve Znojmě. Z nejvyššího balkonu ukončili život skokem dva lidé.Zdroj: DENÍK/Dalibor KrutišObyvatelé osmipatrového domu jsou událostí otřesení. „Ani jsem se nebyla na místě, kam dopadli, podívat. Vím ale, že tam lidé nosí květiny a svíčky. Byli to bezproblémoví sousedé, kteří tu žili teprve od loňska. Pokud vím, byl to manželský pár, ale spolu děti neměli, snad z předchozích manželství. Skočili prý z lodžie na chodbě v mezipatře. Je to nejvyšší balkon. Oni sami bydleli v bytě ve čtvrtém patře. Proč to udělali, vůbec netuším,“ řekla Znojemskému deníku Rovnost jedna ze sousedek, která si nepřála zveřejnit své jméno. Redakce ji však zná.