„Nejprve napadl svoji partnerku, kterou pěstí uhodil do tváře. Ta po silném úderu upadla na zem a udeřila se o kuchyňskou linku. Tím však útoky neskončily. V jiné místnosti pak do ženy strčil tak silně, že narazila do obývací stěny. Při slovní rozepři ji uchopil za vlasy, hodil na sedačku a kopl nohou do břicha," popsal počátek dění policejní mluvčí Petr Zámečník.

Napadená chtěla hned poté se svými dětmi odejít z domu. Násilník jim ale zavřel dveře a v odchodu jim bránil. Potom opět ženu chytil za vlasy a strhl ji na zem. Vulgárně jí nadával a vyhrožoval zabitím. „Nadával také dvěma nezletilým dětem, které začaly plakat, a tak dal každému facku," dodal mluvčí.

Incident vyvrcholil tím, že se muž pokoušel ženu škrtit a opět všem přítomným vyhrožoval smrtí. Za pár minut ale z domu odešel. „Když se o napadení dozvěděli policisté, rozhodli se násilníka na dobu deseti dnů vykázat ze společného obydlí," informoval Zámečník. Nyní se agresor nesmí k domu partnerky přiblížit na méně než sto metrů a nesmí ji kontaktovat. Policisté proti němu zahájili trestní stíhání pro trestné činy vyhrožování a ublížení na zdraví, za které může být odsouzen až na pět let odnětí svobody.