Dechová zkouška řidiče vykázala hodnotu 1,9 ‰ alkoholu. Policistům požití alkoholu před jízdou doznal. „Napáchal škodu za 80 tisíc korun a na místě přišel o řidičský průkaz. V současné době je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a v případě odsouzení mu hrozí až tři roky odnětí svobody,“ doplnil Zámečník

Ples v gala ve Strážnici.
Na vlnách valčíku. Tanečníky do Strážnice přilákal Ples v gala

Již potřetí za poslední tři měsíce přistihli veselští policisté pětadvacetiletou řidičku s pozitivním testem na přítomnost omamných látek. „V pátek odpoledne ve Veselí nad Moravou policisté viděli vozidlo a v něm řidičku, která nemá žádné řidičské oprávnění. I tentokrát u ní přístroj ukázal přítomnost amfetaminů v těle. A jako obvykle se odmítla podrobit lékařskému vyšetření a odběru tělních tekutin,“ uvedl Petr Zámečník.

Lid při práci, při zábavě, v kostele, na poli… To vše maloval Joža Uprka. Na jednom z jeho obrazů jsou dívky v krojích při modlitbě.
Výročí úmrtí malíře Joži Uprky chce Kyjov připomenout dvěma květnatými loukami

Policisté její vozidlo zajistili a odtáhli. Případ předají správnímu orgánu, aby ženě udělil sankci a rozhodl také o osudu vozidla.