První případ se odehrál pětadvacátého listopadu minutu po čtvrt na dvě odpoledne v Moravském Písku. „Zatím neznámý řidič jel v nákladním autě ve směru na Bzenec a plně se nevěnoval řízení a narazil levým bokem do zrcátka protijedoucího vozu s návěsem. Po srážce ale nezastavil a pokračoval v jízdě," popsal událost hodonínský policejní mluvčí Petr Zámečník.

Druhá nehoda se stala osmnáctého listopadu přibližně v půl čtvrté odpoledne ve Svatoborské ulici v Kyjově. „Řidič osobního auta při couvání z parkoviště na silnici narazil do zaparkované fabie na vedlejším místě. Pravděpodobně se také dostatečně nevěnoval řízení. V tomto případě opět nevíme, o koho se jedná, protože z místa ujel, aniž by situaci dále řešil," uvedl policejní mluvčí.

Podle výpovědí svědků by se mělo jednat o auto značky Škoda Felicia tmavě zelené barvy. Registrační značky končila čísly 98 – 82. Za volantem údajně mohla sedět mladá žena, hledané vůz bude mít poškozený levý přední roh.

„Lidé, kteří některou z nehod viděli, mohou volat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158. Pomohou policistům v objasnění případů," vyzval Zámečník.