Na provoz a vybavení denního stacionáře se podařilo vybrat patnáct tisíc korun. Ty lidé darovali na sobotním Hudebním zvěřinci. „Dorazilo asi sto čtyřicet platících diváků. Samozřejmě že kdyby se nasbíralo více peněz, bylo by to lepší, ale jsme rádi a spokojeni i za částku, kterou jsme dali dohromady," sdělila Jana Něničková z čeložnického sboru Zpěvulenky, který se do organizace benefičního koncertu pustil.

Jana Něničková přiznává, že organizace akce byla náročná, přesto měla dobrý důvod se do ní pustit. „Vím, že je potřeba takovému centru pomoci, potřebovat ho může kdokoliv z nás," řekla

Druhou vydařenou akcí byl nedělní koncert na kyjovském náměstí s názvem Nad vodou. „Dopadl skvěle, atmosféra byla úžasná. Koncert trval šest hodin a za celou dobu se mohlo na náměstí prostřídat na dva tisíce návštěvníků," zhodnotil pořadatel Pavel Růžička.

Podle jeho slov měl koncert i nádherné zakončení. „Kolem druhé hodiny to vypadalo, že začne pršet. To se naštěstí nestalo, ale před koncem vyvstala na nebi opravdu pohádková duha," pochvaloval si nedělní akci Pavel Růžička. Na povodňové konto Člověk v tísni tak díky vydařené akci zamíří téměř třicet tisíc korun.