V programu se návštěvníkům představí i kandidátky Miss mažoretka Hodonín 2015. „Která z dívek se jí stane, rozhodne porota s mezinárodním zastoupením. Na náměstí lidé mohou hlasovat pro Miss sympatii," uvedla vedoucí Hodonínských mažoretek, které akci ve spolupráci s městem pořádají, Markéta Rašková.

Do hlasování se ale zapojí také čtenáři Hodonínského deníku Rovnost a týdeníku Slovácko. Svými hlasy zvolí Miss foto. Soutěžící jsou rozdělené do dvou kategorií podle věku (do 10 a do 15 let). Stačí si vybrat vždy jednu dívku z každé kategorie a kliknout na její jméno. Aby hlasování bylo férové, uchazečkám jsou náhodně přidělená čísla.

Hlasujte v kategorii do 10 let ZDE

Hlasujte v kategorii do 15 let ZDE

Dvě dívky, které dostanou ve své kategorii nejvíce hlasů, získají titul Miss foto Hodonínského deníku Rovnost. Čtenáři se s nimi blíž seznámí v úterý 23. června v týdeníku Slovácko.

Vyberte si mezi soutěžícími dívkami tu, která se vám zdá nejvíce sympatická, a kliknutím jí dejte svůj hlas. Vybírat můžete mezi soutěžícími z celé republiky. Odkud dívka pochází, v tomto případě není důležité.

Hlasovat můžete do pátku do 23.59.