Prodejní výstava, na které se dvakrát do roka představují vystavovatelé a prodejci z celé České a Slovenské republiky, se uskuteční od 12. do 14. října v Domě kultury Hodonín na Horních Valech. „Návštěvníci mohou zakoupit všechno pro zahrádku, vinici i domácnost, nebudou chybět ani novinky vystavované poprvé v Hodoníně, prodej pokojových květin, ovocných stromků, okrasných dřevin, sukulentů, kaktusů, citrusů a podobně," řekl ředitel Domu kultury v Hodoníně Marcel Řimák.

Vystavovatelé ve stáncích poskytují návštěvníkům i poradenskou službu o pěstování pokojových, balkónových a zahradních rostlin a dřevin. Na podzimní zahradě nebude chybět ani prodej podzimních jablek a brambor. Po celou dobu výstavy mohou příchozí ochutnat burčák, víno, zabijačkové speciality, pečené sele, koláčky, perníčky či frgále.

Součástí letošního ročníku i je výstava slovenských a moravských košíkářů, která nese název Proutěná krása.

Hodonínská zahrada začne v pátek 12. října ve třináct hodin. Pokračovat bude v sobotu už od devíti ráno až do osmnácti hodin stejně jako v pátek. V neděli bude prodejní výstava otevřené od deváté hodiny ranní až od čtvrté hodiny odpolední.