Místní nanosili celkem osmnáct druhů, samozřejmě čerstvě vyrobených. Plejáda byla pestrá.

„Byly slané, zelné, masové, jablečné, ořechové, tvarohové, dokonce i perníkový štrúdl z dílny Zdeňka Duroně,“ uvedla autorka nápadu a organizátorky akce Věra Strmisková.

Ochutnávka, hodnocení i vyhlášení výsledků se uskutečnilo na sobotní velikonoční zábavě. Na prvním místě se umístila s jablečným štrúdlem Vlaďka Bariniová s devětapadesáti body.

Druhá Jarka Světlíková, štrúdl podle hodnotitelů dosti náročný s mnoha ingrediencemi,o bod méně než vítěz.

Třetí se umístil Jiří Duroň se slaným zelným štrúdlem a sedmačtyřiceti body.

Čtvrtá byla Jana Duroňová,která získala za slanou variantu pětačtyřicet bodů a cenu útěchy dostala Bohdana Škrháková také za slaný štrúdl oceněný třiceti body.