„Klip jsme točili v bývalých pražských lázních s Igorem Zacharovem z kapely Momma Knows Best. Má za sebou už několik podobných počinů. Natáčel například i tour kapely Kryštof. Jeho práce se nám líbila, takže jsme byli potěšení, že nám na spolupráci kývl," uvedl zpěvák Shadow Area Pavel Svačina.

I když muzikanti prvotinu točili už v prosinci, výsledku se dočkali až o pár měsíců později. „Čekali jsme na nahrávku z bratislavského studia, poté na intro i na finální podobu klipu. Nakonec jsme se ale dočkali a fanoušci mohou výtvor vidět na Youtube či našich profilových stránkách," řekl zpěvák.

Klip chtěli strážničtí muzikanti natočit už delší dobu. „Pořád jsme měli hodně práce, takže jsme si museli počkat," poznamenal Svačina. Kapela je s výsledkem spokojená. I když se prvotní myšlenka a požadavky postupem natáčení měnily. „Je to pro nás obrovská zkušenost, kterou zúročíme při práci na dalším klipu," zhodnotil Svačina.

Singl Clarity Night byl podle něj jasnou volbou. „Časem se objeví také na našem albu, to je ale otázkou času, takže je možné, že ho ještě nějak upravíme. Samozřejmě jsme klip udělali i proto, abychom se dostali víc do povědomí lidí a třeba i do televizních hitparád. Faktem je, že nejsme středním proudem, takže je nám jasné, že v oblasti popu se asi neobjevíme," pousmál se Svačina a dodal, že hudebníky zajímají i ohlasy na jejich tvorbu.

Kapela Shadow Area vznikla v září roku 2009. V jejím čele stojí dva zpěváci. Kromě Svačiny je to ještě Oto Urban. O pár měsíců později již začala kapela koncertovat.

První úspěch přišel již v roce 2010, kdy Strážničané vystoupili na českém festivalu Rock for People, k čemuž jim velmi dopomohla velká základna fanoušků. Na podzim téhož roku kapela nahrála své řadově první CD s názvem Skylines.

Dalším úspěchem pak byl postup do finále prestižní pražské soutěže Metalgate Massacre, kde skončili muzikanti na druhém místě. Před dvěma lety začali připravovat první EP desku Signpost, kterou pokřtili loni v únoru ve Strážnici.

Současné složení doplňuje bubeník Patrik Harnoš, Martin Mrkva, který hraje na basovou kytaru a kytaristé Lubomír Příkaský a Ondřej Honel.

Zdroj: Youtube