Po návratu se s manželem rozhodla, že bude ve psaní pokračovat. Webové stránky ale přejmenovali a změnili jejich vzhled.

Obrázky z lásky není jen slovní hříčka, ale i název jejich internetového portálu, který seznamuje lidi s cizí kuchyní. „Většina receptů pochází právě z Francie. Chtěli jsme totiž i místní seznámit s tamní kuchyní," prohlašuje mladá gurmánka.

Podle ní se ale na webu občas objeví i jiný recept. „Třeba český nebo z dalších zemí. Více se ale chceme zaměřit na Francii od kuchyně až po kulturu," vysvětluje Adamcová.

Tu západoevropský stát pohltil natolik, že se mu věnuje i na vysoké škole. „Studuji anglickou a francouzskou filologii," prozrazuje studentka, kterou pečení a láska k francouzským delikatesám přivedly až do jednoho podniku na Hané. „Když jsme se do Olomouce přestěhovali, ukázala jsem ve francouzské kavárně moji sbírku receptů. Majitelům se natolik zalíbila, že jim nyní všechny speciality připravuji," upozornila kuchařka.

Přiznává, že ze začátku nevěděla, co dělat dřív. „Škola, blog a do toho kavárna. Všechno skloubit dohromady šlo velmi obtížně. Nakonec se to ale podařilo, protože jde spíše o koníčky," říká Adamcová. Svůj web plní nejenom sladkými, ale i slanými jídly. „Recept, který vyberu, většinou souvisí s nějakým francouzským svátkem. Téměř každou událost mají totiž Francouzi spojenou se speciálním jídlem. Proto pečlivě kontroluji kalendář," popisuje výběr receptů mladá Strážničanka.

Kromě fotek nabízí Obrázky z lásky i netradiční videa, která ukazují krok za krokem, jak lahůdku vytvořit. „Řekli jsme si, že alespoň jednou měsíčně vytvoříme videonávod a jednou týdně zveřejníme recept. Kvůli práci jsme ale oba hodně časově zaneprázdnění," uvádí Adamcová.

Přiznává, že francouzským laskominám se chce věnovat i v budoucnu. „Zatím jsou pro mě jen hobby. Ráda bych pekla speciality na zakázku, což je však zatím jen sen," uzavírá mladá žena.